خانه / مجله تدریس و یادگیری هلو تیچر / بهترین نرم افزار های یادگیری زبان انگلیسی

بهترین نرم افزار های یادگیری زبان انگلیسی

بهترین نرم افزار های یادگیری زبان انگلیسی

بهترین نرم افزار های یادگیری زبان انگلیسی
بهترین نرم افزار های یادگیری زبان انگلیسی

اگر به هر دلیلی نمی‌توانید یا فرصت نمی‌کنید در آموزشگاه‌ های زبان به یادگیری زبان بپردازید، استفاده از بهترین نرم افزار های یادگیری زبان انگلیسی می‌تواند یکی از انتخاب‌های شما باشد. توصیه ما این است که از تأثیر تکنولوژی بر فرآیند یادگیری زبان انگلیسی غافل نشوید. اگر شما هم جزء کسانی هستید که معتقدید که تنها کتاب می‌تواند نیازهای مطالعاتی شما را برطرف کند، باید بگوییم که این گفته اشتباه است. با هلو تیچر همراه باشید.

در این مقاله سعی داریم تعدادی از نرم‌ افزار های معروف یادگیری آنلاین زبان انگلیسی را به شما معرفی کنیم و ویژگی‌های آنها را برای شما تشریح کنیم. برخی از آنها نرم‌ افزارهای معروفی هستند که احتمالا اسامی آن‌ها را شنیده‌اید. برخی هم ناشناخته‌تر هستند ولی قابلیت‌های منحصر به‌ فرد و ویژه‌ای دارند که آن‌ها را از بقیه متمایز می‌کند.

دانلود و استفاده از این نرم افزارها معمولا رایگان است و بعضی از آنها برای ارئه خدمات ویژه خود ممکن است از شما پول بخواهند. اما نگران نباشید! به احتمال خیلی زیاد نیاز چندانی هم به این امکانات نخواهید داشت. .

1- نرم افزار آموزش زبان BUSUU

نرم افزار آموزش زبان BUSUU
نرم افزار آموزش زبان BUSUU

این اپ از فلش‌کارت و تمرین‌هایی برای یادگیری قواعد دستوری، مهارت نوشتن، دیالوگ و تلفظ لغات استفاده می‌کند. در عین حال آزمون‌ها و بازی‌های مشخصی هم برای بررسی دانش زبانی افراد تدارک دیده است. روش کار بوسو، آموزش آنلاین زبان انگلیسی به صورت کاربردی است. فایل‌های صوتی و ویدیویی مختلف موجود در آن به تقویت مهارت‌های صحبت کردن (Speaking) و گوش کردن (Listening) شما کمک می‌کنند و برای تلف نشدن وقت شما، در ابتدای کار امکان تعیین سطح آنلاین هم وجود دارد.

نرم افزار Bussu درس‌های بخصوصی هم برای افرادی که قصد سفر دارند در خود جای داده. از طریق آن‌ها می‌توانید برای سفر بعدی‌ تان آماده شوید و البته در صورتی نیاز امکان گفتگو با افرادی که به زبان اصلی سخن می‌گویند و قادرند اشتباهات و متن‌های‌تان را اصلاح کنند هم برای‌ شما فراهم است. در این اپ بخش آفلاین هم وجود دارد پس بدون نیاز به اتصال به اینترنت هم می‌شود از Bussu استفاده کرد. فلش‌کارت‌ها و تمرین‌های نوشتن این اپ مجانی‌اند اما اگر بخواهید همه درس‌ها و ابزارهای آن در اختیارتان قرار بگیرند باید بین ۶ تا ۱۰ دلار در ماه پرداخت کنید.

 

۲- BABBEl

BABBEl
BABBEl

این اپلیکیشن به چندین درس تقسیم شده که هر کدام بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشند. درس‌های مختلف به درد تمرین قابلیت‌های مختلف می‌خورند و قشر هدف‌شان هم هر دو گروه زبان‌آموزان مبتدی و حرفه‌ای هستند. با این اپ لغات و عبارات مختلفی می‌آموزید. BABBEL ازتان می‌خواهد که لغاتی را تلفظ کنید، حرف بزنید و کلمات را در جملات مناسب به کار ببندید.

نکته جذاب این اپ تمرکز آن بر مهارت مکالمه است و همینطور که دارید پیشرفت می‌کنید کم کم قواعد دستوری را هم به شما می‌آموزد. در عین حال وقتی به اینترنت هم دسترسی ندارید چندان دچار مشکل نمی‌شوید چون قادرید درس‌ها را از پیش دانلود کنید.

طراحی این اپ نواقصی دارد و سیستم تشخیص صدای آن هم گاهی با مشکل مواجه می‌شود. مشکل دیگر اینجاست که اگر بخواهید به همه ویژگی‌های BABBEL دسترسی کامل داشته باشید باید در ماه بین ۵ تا ۱۰ دلار پول بپردازید.

 

3  ممرایز MEMRISE

ممرایز MEMRISE
ممرایز MEMRISE

شعار تبلیغاتی ممرایز Unlock your superpowers in learning with Memrise‌ است. این شعار امتحان خود را پس داده و ممرایز نرم‌ افزار یادگیری زبان انگلیسی برگزیده در انواع جشنواره‌ها بوده است.

این نرم‌ افزار آموزش زبان انگلیسی هم برای اندروید و هم برای آی او اس و ویندوز، از نرم‌افزارهای پرکاربرد است. هدف اصلی بر توانایی به خاطر سپردن و عمق مطلب یادگیری است و در این کار هم از علم و مطالب روانشناسی بسیاری کمک گرفته‌ شده است.

این نرم‌افزار با تکیه بر تکنیک‌های مدرن آموزش، واژگان و عبارات انگلیسی را به نحوی هوشمندانه در ذهن مخاطب حک می‌کند به‌ شکلی که تا زمانی طولانی در حافظهٔ شخص بمانند. سوال‌ها و کوییزهای جالبی در این نرم‌افزار یادگیری زبان انگلیسی مطرح‌ شده‌اند و ازنظر جنبه‌ های فان و سرگرمی نیز بسیار خلاقانه ظاهر شده‌اند.

لازم به ذکر است که در ممرایز این امکان برای شما وجود دارد که بر مبنای زبان فارسی، زبان انگلیسی را یاد بگیرید. فقط کافی است وارد وبسایت Memrise شده و در آن ثبت نام کنید!

 

4- نرم افزار آموزش زبان Rosetta Stone

نرم افزار آموزش زبان Rosetta Stone
نرم افزار آموزش زبان Rosetta Stone

شک نداشته باشید که Rosetta Stone یکی از اولین گزینه های پیش رویتان خواهد بود. در این برنامه یادگیری زبان را با تکیه بر توضیحاتی تجربه می‌کنید که مبتنی بر یک زبان دیگر (زبان محلی کاربر) هستند. برای مثال اگر به زبان فرانسوی مسلط باشید، توضیحات لغات و عبارت انگلیسی توسط برنامه Rosetta Stone به زبان انگلیسی برایتان نمایش داده می‌شود. این برنامه برای یادگیری لغات و عبارت پایه‌ای از راهنمای تصویری هم استفاده می‌کند. خوشبختانه اپلیکیشن Rosetta Stone با هر دو سیستم عامل اندروید و iOS سازگاری دارد.

 

5- TANDEM

TANDEM
TANDEM

همه می‌دانند که تنها راه پیشرفت واقعی در یک زبان این است که سعی کنید به آن زبان صحبت کنید. اپ TANDEM هم از طریق گفتگو و ارتباط با برخی از افرادی که زبان مادری‌شان، همان زبانی‌ است که شما می‌خواهید بیاموزید باعث پیشرفت یادگیری زبان شما می‌شود. این اتفاق از طریق متون، فایل‌های صوتی و چت ویدیویی می‌افتد. این اپ اول شرایط‌تان را بررسی می‌کند و بعد بهتان کمک می‌کند یک نفر را پیدا کنید تا با هم پروسه زبان‌آموزی را پیش ببرید.

وقتی زمان چت کردن را مشخص کردید، می‌توانید از قبل موضوعات مشخصی را هم برگزینید تا از طریق آن‌ها یخ اولیه گفتگو با یک غریبه بشکند. این اپ مجانی است، البته اگر بتوانید شریک مناسبی برای آموختن زبان پیدا کنید، اتفاقی که برای زبان‌های محبوب و مشهور جهان به راحتی رخ می‌دهند. البته این امکان هم وجود دارد که پول دهید و از خدمات یک معلم حرفه‌ای بهره ببرید.

برای ثبت‌نام در این اپ باید از حساب‌کاربری فیس‌بوک یا گوگل استفاده کنید. باید صبر کنید تا اطلاعات حساب‌تان تایید شود و سپس می‌توانید از یادگیری یک زبان جدید و آشنایی با آدم‌های جدید لذت ببرید.

6- نرم افزار آموزش زبان Hello-Hello English

نرم افزار آموزش زبان Hello-Hello English
نرم افزار آموزش زبان Hello-Hello English

اپلیکیشن Hello-Hello English توسط شورای آمریکا برای آموزش زبان انگلیسی به افراد غیربومی توسعه داده شده است. در این برنامه روند بسیار جالبی برای یادگیری زبان ارائه شده و در برخی از درس ها و تست ها شما در انیمیشنی ظاهرا می‌شوید و باید مکالمه خاصی را انجام دهید. بدیعی است که انتخاب گزینه های درست با توجه به صحبت های طرف مقابل هدف شما محسوب می‌شود. در این برنامه بیش از ۳۰ درس مختلف برای تقویت قدرت مکالمه به زبان انگلیسی ارائه شده است. برنامه Hello-Hello English با هر دو سیستم عامل اندروید و iOS سازگاری دارد.

 

درباره‌ی Reza Fattahi

سلام من رضا فتاحی هستم، مدیر وبسایت هلو تیچر. دانش آموخته رشته آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه سراسری شیراز. مدرس، مترجم، و ویراستار در حوزه زبان انگلیسی.

حتما ببینید

آزمون دولینگو

آزمون دولینگو duolingo

آزمون دولینگو درود بر همراهان همیشگی هلو تیچر. امروز قصد داریم بصورت کامل درباره آزمون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *